שיר ראובן,
מכרז
82558
(28/04/2023)
8.7
פאבל מקסים. דיברנו בטלפון וסגרנו את כל הפרטים. יש פריטים ורהיטים שאי אפשר להכניס לאתר - עציצים, שרפרפים וכו - אמרתי לו שיש לי הרבה יחסית והוא אמר שזה שטויות.
ביום המעבר עצמו הגיעו שני מובילים של פאבל. יתרונות - מקצוענים,ֶ עטפו כל דבר כדי שלא ישבר או יתלכלך, עבדו מהר.
חסרונות: עניינים עם כסף. אחרי ש80% מהדירה שלי כבר הועמסה אחד מהם עשה לי את הקטע של ״את תצטרכי להוסיף״. בגלל שסגרתי את הכל עם פאבל מראש אמרתי שאין מצב, והוא הראה לי את רשימת הפריטים שהזנתי באתר - רשימה שאי אפשר להזין אליה את כל הפרטים, ספריה למשל, ושעדכנתי את פאבל בהכל בטלפון מיד אחרי שסגרתי פה באתר. רק אחרי שיחה עם פאבל העניין הסתדר, כלומר שילמתי את מה שסיכמנו.
מעבר לזה חלק מההובלה כלל פריקת ספה בכתובת אחרת - סוכם מראש ושולם בנפרד, וכשהמובילים הגיעו עם הספה לכתובת הנוספת הם לא הצליחו להכניס אותה לדירה והשאירו את הספה במסדרון, כשמי שקיבל אותה שהיה אמור להכניס אותה פנימה. שני מובילים מנוסים לא יצליחו לעשות את זה אבל אדם אחד כן. זה מתסכל כי לא הייתי שם לפקח, והם ניצלו תמימות של אדם כדי לעשות חצי עבודה שברור שעוד כמה דקות ומאמצים היו פותרים. בנוסף - שאלתי מראש אם מקבל הספה יוכל לשלם על ההובלה בביט, פאבל אמר שכן, המובילים אמרו שלא, וכך באמצע המעבר הייתי צריכה לשלוף שיחות ווטסאפ ישנות, לצלם מסך ולהוכיח שאכן כך סוכם.
אין לי ספק שאם פאבל היה מגיע הסיפור היה שונה, הוא היה מקצועי וסידר את הכל בטלפון, אבל חוויית המעבר היא ממילא קשה וכאוטית וחלק מהקשב שלי נשאר עם המובילים, שלא יוסיפו לי כל מני תוספות, שיעמדו במה שסוכם ובמקרה של הספה שפשוט יעשו את העבודה שלהם.